In acest spatiu voi publica experientele personale cu Dumnezeu ale cititorilor si telespectatorilor care doresc sa marturiseasca cum si cand au experimentat nasterea din nou (pocainta), vindecari de boli, raspunsuri la rugaciuni de orice fel, vise, vedenii, etc.

Prin aceste marturii dorim sa subliniem puterea si bunatate lui Dumnezeu fata de noi in momente de criza si confunzie spirituala.

O experineta cu Dumnezu nu inseamna ca noi suntem mai sfinti sau mai speciali, dar poate sa dovedeasca ca Dumnezeu e puternic si vrednic sa ne ajute. Intr-o lume plina de durere, necaz si deznadejde trebuie sa marturisim ca Dumnezu se implica si face minuni, si azi printre noi.

Cu ajutorul lui Dumnezu voi publica si marturia mea personala, dar pana atunci, astept sa-mi trimiteti marturiile voastre si poze daca doriti. Unele din aceste marturii vor fi selectate pentru a fi prezentate si in emisiunile de televiziune pe care le realizez.

Puteti sa scriei un text in spatiul pentru comentarii (leave a reply) sau sa trimiteti marturia pe adresa de email pa@romaniantv.org.

Petru Amarei